Română      English      Русский
Prima pagină  »  Despre noi  »  Consiliul de directori al FEE
Consiliul de directori al Fundaţiei Est-Europene
Eugeniu Osmochescu

Eugeniu Osmochescu este Manager de Proiect în cadrul Grupului Băncii Mondiale, Comerț & Competitivitate. Este stabilit la Kiev, Oficiul Regional pentru Belarus, Moldova și Ucraina. 

Dl. Osmochescu este expert în domeniul reformei juridice, dreptului internațional (în special în dreptul Uniunii Europene), dreptului comercial și fiscal, bunei guvernări și a cooperat cu mai multe proiecte ale organizațiilor naționale și internaționale.
Dl Osmochescu a fost implicat în promovarea instrumentelor de reglementare, precum Evaluarea Impactului de Reglementare în Europa și Asia Mijlocie. Anterior, a fost Director Tehnic al Proiectului USAID|BIZTAR în Moldova și a condus Secretariatul pentru Analiza Impactului de Reglementare în cadrul Proiectului Băncii Mondiale pentru Ameliorarea Competitivității in Republica Moldova, unde a oferit expertiză privind ajustarea reformei politice și legale la standardele internaționale.

În perioada 2004-2005 a administrat Proiectul de Susținere a Dezvoltării Întreprinderilor Micro, Mici și Medii din Moldova (BIZPRO)/USAID implementat de DAI. În cadrul acestui proiect a cooperat cu Ministerul Justiției, Ministerul Finanțelor, Ministerul Economiei, Parlamentul, Camera de Licențiere și autorități locale.

Dl Osmochescu a fost profesor universitar la facultatea de juridică mai mult de 14 ani. Deține titlul de Master în Drept Comparat și Drept European, Universitatea Maastricht din Olanda și este Doctor în Drept, Universitatea de Stat din Moldova. Este Membru al Uniunii Avocaților din Moldova din anul 1994 și are mai multe publicații  în domeniului legislației europene și a Republicii Moldova.Alte Consiliul de directori al Fundaţiei Est-Europene

Președintă a Consiliului de Directori
Vicepreședinte al Consiliului de Directori
Membră a Consiliului de Directori
Membră a Consiliului de Directori
Membru al Consiliului de Directori
Membru al Consiliului de Directori

Str. 31 August 1989, 98, etaj 3
Chişnău, MD-2004, Republica Moldova
Telefon:  +373 22 235343
Numărul de fax:  +373 22 542338

 


Acest site web a fost realizat de către Fundaţia Est-Europeană din resursele acordate de Suedia și de Ministerul Afacerilor Externe al Danemarcei/DANIDA. Opiniile exprimate aparţin autorilor şi nu reflectă neapărat punctul de vedere al Guvernului Suediei sau al Ministerului Afacerilor Externe al Danemarcei/DANIDA.

© 2020 Fundaţia Est-Europeană   |   Site elaborat de Andrei Madan
PAGINA ÎN SUS