Română      English      Русский
Prima pagină  »  Despre noi  »  Consiliul de directori al FEE
Consiliul de directori al Fundaţiei Est-Europene
Dorin Dumbrăveanu

Dorin Dumbrăveanu este directorul general al "Grupului Ambianta", unul dintre cei mai importanți producători de mobilă din Moldova, fiind în această funcție din anul 2007. Dl Dumbraveanu deține o Diplomă de Doctor de la Universitatea de Stat din Moldova și Diplomă de Masterat în domeniul Științei Managementului Resurselor Naturale de la Universitatea din Warwick, Marea Britanie.

În perioada 2003-2010, el a fost vicepreședinte al Uniunii Naționale a Asociației Producătorilor Agricoli din Moldova - UniAgroProtect. Din 2006 până în 2007, a fost manager de proiect în cadrul Programului Națiunilor Unite pentru Dezvoltare. În perioada 2001-2005, el a fost Șef de Planificare Strategică și Cooperare în cadrul proiectului USAID Dezvoltarea Întreprinderilor Agricole. În aceeași perioadă, el a fost președintele Agenţiei Naţionale de Dezvoltare Rurală "ACSA". Mai bine de 4 ani, în perioada 1997-2000, dl Dumbrăveanu a fost consultant pentru Centrul de Reformă în Afaceri (EWMI / USAID). Din 1994 până în 1997, a fost asistent de cercetare la Academia de Științe a Moldovei.

Dl Dumbraveanu este căsătorit cu Aurica Dumbrăveanu și au trei copii.Alte Consiliul de directori al Fundaţiei Est-Europene

Președintă a Consiliului de Directori
Membră a Consiliului de Directori
Membră a Consiliului de Directori
Membru al Consiliului de Directori
Membru al Consiliului de Directori
Membru al Consiliului de Directori

Str. 31 August 1989, 98, etaj 3
Chişnău, MD-2004, Republica Moldova
Telefon:  +373 22 235343
Numărul de fax:  +373 22 542338

 


Acest site web a fost realizat de către Fundaţia Est-Europeană din resursele acordate de Suedia și de Ministerul Afacerilor Externe al Danemarcei/DANIDA. Opiniile exprimate aparţin autorilor şi nu reflectă neapărat punctul de vedere al Guvernului Suediei sau al Ministerului Afacerilor Externe al Danemarcei/DANIDA.

© 2020 Fundaţia Est-Europeană   |   Site elaborat de Andrei Madan
PAGINA ÎN SUS