Română      English      Русский
Prima pagină  »  Despre noi  »  Consiliul de directori al FEE
Consiliul de directori al Fundaţiei Est-Europene
Doina Nistor

Doamna Doina Nistor este Directoare a Proiectul de Competitivitate al USAID Moldova, proiect implementat de Chemonics International. Dna Nistor a activat în cadrul acestei organizații din anul 2005, deținând diferite funcții.

Doina este licențiată în Relații Economice Internaționale, Academia de Studii Economice din Moldova. Din anul 2009 este Doctorandă în domeniul managementului la Universitatea Tehnică din Moldova. De asemenea, Dna Nistor este Fondatoare a Proconsulting Moldova și în perioada anilor 2003-2005 a fost Director Executiv al acestei companii de consultanță. Din anul 2001 până în anul 2005, a fost Președinta organizației neguvernamentale ”Business Advisory Services”. În aceeași perioadă, Doina a oferit servicii de consultanță diferitor organizații internaționale, precum Banca Mondială, USAID/Chemonics International, Programul de Creditare a Fermierilor în cadrul proiectului USAID/CNFA și altele.
În perioada 1999-2000, Dna Nistor a fost Manager Ipotecar în cadrul unui Proiect USAID care avea drept scop dezvoltarea pieței imobiliare și funciare în Moldova.

Dna Nistor este autoarea și coautoarea a mai multor studii și rapoarte importante în domeniul agriculturii, finanțării rurale și dezvoltării întreprinderilor. Doina este căsătorită cu Andrei Nistor și au doi copii.Alte Consiliul de directori al Fundaţiei Est-Europene

Vicepreședinte al Consiliului de Directori
Membră a Consiliului de Directori
Membră a Consiliului de Directori
Membru al Consiliului de Directori
Membru al Consiliului de Directori
Membru al Consiliului de Directori

Str. 31 August 1989, 98, etaj 3
Chişnău, MD-2004, Republica Moldova
Telefon:  +373 22 235343
Numărul de fax:  +373 22 542338

 


Acest site web a fost realizat de către Fundaţia Est-Europeană din resursele acordate de Suedia și de Ministerul Afacerilor Externe al Danemarcei/DANIDA. Opiniile exprimate aparţin autorilor şi nu reflectă neapărat punctul de vedere al Guvernului Suediei sau al Ministerului Afacerilor Externe al Danemarcei/DANIDA.

© 2020 Fundaţia Est-Europeană   |   Site elaborat de Andrei Madan
PAGINA ÎN SUS