Română      English      Русский
Prima pagină  »  Despre noi  »  Consiliul de directori al FEE
Consiliul de directori al Fundaţiei Est-Europene
Svetlana Bodaci

Svetlana Bodaci este Directoare Resurse Umane a companiei Moldcell. Doamna Bodaci activează la Moldcell, companie internațională de telecomunicații,  parte a Grupului TeliaSonera,  din anul 2003.

Și-a început cariera ca Specialist Resurse Umane, fiind promovată în funcția de Șef Secție Dezvoltare Organizațională și Profesională. Svetlana are o experiență bogată de lucru  în sectorul neguvernamental. Înainte de activitatea sa la Moldcell, a făcut parte din echipa Centrului Internațional ”La Strada” (specialist Relații Publice și asistent proiecte) și Centrului ”CONTACT” (instructor în cadrul proiectelor). Svetlana este membră a Comitetului Resurse Umane al Camerei de Comerț Americane din Moldova.

A absolvit Universitatea Pedagogică de Stat, Facultatea de Psihologie și Limbă Engleză. De asemenea, doamna Bodaci a absolvit Școala Națională de Studii Politice și Administrative, facultatea de Comunicare și Relații Publice, București, România. Doamna Svetlana Bodaci are a trei copii.Alte Consiliul de directori al Fundaţiei Est-Europene

Președintă a Consiliului de Directori
Vicepreședinte al Consiliului de Directori
Membră a Consiliului de Directori
Membru al Consiliului de Directori
Membru al Consiliului de Directori
Membru al Consiliului de Directori

Str. 31 August 1989, 98, etaj 3
Chişnău, MD-2004, Republica Moldova
Telefon:  +373 22 235343
Numărul de fax:  +373 22 542338

 


Acest site web a fost realizat de către Fundaţia Est-Europeană din resursele acordate de Suedia și de Ministerul Afacerilor Externe al Danemarcei/DANIDA. Opiniile exprimate aparţin autorilor şi nu reflectă neapărat punctul de vedere al Guvernului Suediei sau al Ministerului Afacerilor Externe al Danemarcei/DANIDA.

© 2020 Fundaţia Est-Europeană   |   Site elaborat de Andrei Madan
PAGINA ÎN SUS