Română      English      Русский
Prima pagină  »  Despre noi  »  Consiliul de directori al FEE
Consiliul de directori al Fundaţiei Est-Europene
E.S. Ingrid Tersman

E.S. Ingrid Tersman este Ambasadoarea Suediei pentru Azerbaidjan, Tadjikistan, Turkmenistan și Uzbekistan și își exercită funcțiile din Stockholm. În perioada anilor 2010–2015, doamna Tersman a fost Ambasadoare a Suediei în Republica Moldova.

La începutul carierei sale profesionale, în perioada anilor 1990-1993, doamna Tersman a fost cercetător științific la Centrul de Studii Strategice și Internaționale, Programul de Studii Europene din Washington, DC. În 1997, a fost numită în funcția de vice-director al Departamentului Politică de Securitate Internațională și Șefă a Grupului de Relații Nordice, Baltice și Ruse în cadrul Ministerului de Apărare al Suediei. În perioada anilor 2000-2003, doamna Tersman a deținut funcția de vice-director al Departamentului pentru Europa Centrală și de Est, având, în același timp, funcția de șefă a Secției pentru Țările Baltice și Europa Centrală în cadrul Ministerului Afacerilor Externe al Suediei.

În perioada 2003-2006, doamna Tersman a fost vice-director al Departamentului Politică de Securitate Europeană. În 2006, a devenit reprezentant politic al ISAF/PRT Mazar-e-Sharif în Afganistan. În 2007, a fost numită vice-director al Departamentului Relații cu Uniunea Europeană al Ministerului Afacerilor Externe al Suediei. În 2008, a fost numită Consilier Principal în cadrul aceluiași departament. Alte Consiliul de directori al Fundaţiei Est-Europene

Președintă a Consiliului de Directori
Vicepreședinte al Consiliului de Directori
Membră a Consiliului de Directori
Membru al Consiliului de Directori
Membru al Consiliului de Directori
Membru al Consiliului de Directori

Str. 31 August 1989, 98, etaj 3
Chişnău, MD-2004, Republica Moldova
Telefon:  +373 22 235343
Numărul de fax:  +373 22 542338

 


Acest site web a fost realizat de către Fundaţia Est-Europeană din resursele acordate de Suedia și de Ministerul Afacerilor Externe al Danemarcei/DANIDA. Opiniile exprimate aparţin autorilor şi nu reflectă neapărat punctul de vedere al Guvernului Suediei sau al Ministerului Afacerilor Externe al Danemarcei/DANIDA.

© 2020 Fundaţia Est-Europeană   |   Site elaborat de Andrei Madan
PAGINA ÎN SUS