Română      English      Русский
Prima pagină  »  Despre noi  »  Echipa FEE
Echipa Fundaţiei Est-Europene în Moldova
Sorin Mereacre

Sorin Mereacre este Preşedinte al Fundaţiei Est-Europene și Director în Moldova al Fundației Eurasia. Sorin este Doctor  în Drept Internațional Privat, Universitatea din București şi este licenţiat în Drept, Universitatea de Stat din Moldova.

Și-a început activitatea sa la Fundaţia Eurasia în 1998 în funcţia de Coordonator de Proiecte. Sorin are o experienţă vastă de cooperare cu diverse instituţii internaţionale, precum Banca Mondială, Comisia Europeană, USAID, PNUD, OSCE, Consiliul Europei, Sida, DANIDA şi altele. El a fost membru al grupului de lucru guvernamental pentru implementarea şi monitorizarea Programului Preliminar de Ţară al „Fondului Provocările Mileniului”, reprezentantul Fundaţiei Eurasia în cadrul Alianţei Anticorupţie, membru al Consiliului Consultativ al ONG-urilor al Ministerului Afacerilor Externe din Moldova.

Este unul dintre experţii principali ai Coaliţiei Civice pentru Alegeri Libere şi Corecte şi membru al Grupului de Donatori în domeniul Societăţii Civile din Moldova.

În perioada 2010-2012, Sorin a deținut funcția de Preşedinte al Consiliului Naţional pentru Participare, care cuprinde 30 de ONG-uri active din Moldova. În această calitate a participat pe parcursul a doi ani la Ședințele de Guvern, prezentând poziția Consiliului vizavi de documentele de politici și proiectele de acte normative membrilor Cabinetului de Miniștri.Alte Echipa Fundaţiei Est-Europene în Moldova

Director Programe
Director Evaluare și Dezvoltare
Director Finanțe și Administrare
Contabil
Analist Financiar
Manager Granturi și Contracte
Manager Granturi și Contracte
Manager Granturi și Contracte
Manager Granturi și Contracte
Coordonator Comunicare/Programe
Coordonator Programe
Coordonator Programe
Coordonator Programe
Coordonator Programe
Coordonator Programe
Consultant Comunicare
Asistent Programe
Asistent Programe
Manager IT
Șofer/curier

Str. 31 August 1989, 98, etaj 3
Chişnău, MD-2004, Republica Moldova
Telefon:  +373 22 235343
Numărul de fax:  +373 22 542338

 


Acest site web a fost realizat de către Fundaţia Est-Europeană din resursele acordate de Suedia și de Ministerul Afacerilor Externe al Danemarcei/DANIDA. Opiniile exprimate aparţin autorilor şi nu reflectă neapărat punctul de vedere al Guvernului Suediei sau al Ministerului Afacerilor Externe al Danemarcei/DANIDA.

© 2020 Fundaţia Est-Europeană   |   Site elaborat de Andrei Madan
PAGINA ÎN SUS