Română      English      Русский
Prima pagină  »  Despre noi  »  Echipa FEE
Echipa Fundaţiei Est-Europene în Moldova
Dorina Andreev

Dorina este responsabilă de întreg portofoliul de programe, de elaborarea noilor inițiative, identificând priorităţile şi intervenţiile necesare pentru a atinge scopurile Fundației. De asemenea, Dorina conduce echipa care implementează programele Fundaţiei. Totodată, Dorina  este expert independent în domeniul evaluării comportamentelor în diverse grupuri, domeniul sănătăţii publice, violenţei şi migraţiei. A oferit expertiză de acest tip diferitor organizaţii naţionale şi internaţionale.

Are experienţă în domeniul elaborării indicatorilor de monitorizare şi evaluare şi al elaborării instrumentelor pentru strategiile de schimbare a comportamentului.

Dorina Andreev a activat la Organizaţia Internaţională pentru Migraţie, UNICEF, PNUD, UNAIDS, Organizaţia Mondială a Sănătăţii, acumulând experienţă în Moldova, Ucraina şi Bielorusia. Dorina este Magistru în Ştiinţele Schimbării Comportamentului, continuând cercetările sale în acelaşi domeniu la Universitatea de Stat din Moldova.Alte Echipa Fundaţiei Est-Europene în Moldova

Președinte
Director Evaluare și Dezvoltare
Director Finanțe și Administrare
Contabil
Analist Financiar
Manager Granturi și Contracte
Manager Granturi și Contracte
Manager Granturi și Contracte
Manager Granturi și Contracte
Coordonator Comunicare/Programe
Coordonator Programe
Consultant Comunicare
Asistent Programe
Coordonator Programe
Asistent Programe
Coordonator Evenimente (eTwinning)
Help Desk (eTwinning)
Manager IT
Șofer/curier

Str. 31 August 1989, 98, etaj 3
Chişnău, MD-2004, Republica Moldova
Telefon:  +373 22 235343
Numărul de fax:  +373 22 542338

 


Acest site web a fost realizat de către Fundaţia Est-Europeană din resursele acordate de Suedia și de Ministerul Afacerilor Externe al Danemarcei/DANIDA. Opiniile exprimate aparţin autorilor şi nu reflectă neapărat punctul de vedere al Guvernului Suediei sau al Ministerului Afacerilor Externe al Danemarcei/DANIDA.

© 2020 Fundaţia Est-Europeană   |   Site elaborat de Andrei Madan
PAGINA ÎN SUS