Fundația Est-Europeană anunță concurs pentru selectarea companiei de catering pentru asigurarea prânzului în cadrul evenimentului final din 16 mai 2024

15 aprilie 2024

Scopul acestui concurs este de a identifica, iar ulterior de a contracta o companie care va oferi servicii de alimentare, tip catering, inclusiv deservire, în cadrul evenimentului final din 16 mai 2024 care va avea loc la Digital Park.

Fundația Est-Europeană anunță concurs pentru selectarea locației cu scopul desfășurării Școlii de Vară YouthBank  ediția 2024 

05 martie 2024

Scopul acestui concurs este de a identifica, iar ulterior de a contracta o companie care va oferi servicii de cazare, alimentare și săli de instruire, inclusiv foișoare pentru buna desfășurarea a Școlii de Vară, care se va desfășura în perioada 25-28 iunie 2024.   

East Europe announces a call for evaluation of the Project “Local Civil Society Contributes to Inclusive and Sustainable Economic Development in Moldova”

30 ianuarie 2024

Provide EEF with a technical and professional assessment of results, achievements, key challenges and lessons learnt from the implementation of the project. 

Fundația Est-Europeană anunță concurs pentru achiziționarea unui autoturism nou în regim trade-in

04 ianuarie 2024

Pentru implementarea politicilor prietenoase cu mediul, facilitarea implementării proiectelor sale, cât şi pentru crearea unui cadru logistic mai rentabil, Fundația Est-Europeană anunță un concurs de selectare a unei companii pentru achiziția unui automobil în regim trade-in. 

Fundația est-Europeană solicită oferte comerciale pentru achiziționare de combustibil

21 decembrie 2023

Termenul limită extins: Scopul acestei solicitări de oferte comerciale este de a identifica, iar ulterior de a contracta o companie pentru achiziționare de combustibil pentru necesități curente pe parcursul anului 2024. 

Fundația Est-Europeană solicită oferte comerciale pentru achiziționare de combustibil

08 decembrie 2023

Scopul acestei solicitări de oferte comerciale este de a identifica, iar ulterior de a contracta o companie pentru achiziționare de combustibil pentru necesități curente pe parcursul anului 2024.

Fundația Est-Europeană anunță concurs pentru selectarea companiei specializate în comercializarea rechizitelor de birou

08 decembrie 2023

Scopul acestui concurs este de a identifica, iar ulterior de a contracta (pentru anul 2024) o companie specializată în comercializarea rechizitelor de birou care va fi partenerul Fundaţiei Est-Europene pe parcursul anului 2024 în aprovizionarea acesteia cu produsele necesare la cerere. 

Fundația Est-Europeană solicită oferte comerciale pentru servicii de traducere

08 decembrie 2023

Conform planului de activitate al Fundației, pentru anul 2023, sunt planificate o serie evenimente care necesită servicii de traducere simultană/consecutivă și/sau în scris din / în limbile română, engleză și rusă.

Fundația Est-Europeană solicită oferte comerciale pentru servicii de transport de persoane

08 decembrie 2023

Conform planului de activitate al Fundației, pentru anul 2024, sunt planificate o serie de evenimente care necesită transportarea angajaților/un grup de persoane pe teritoriul Republicii Moldova. Numărul persoanelor transportate poate varia de la 1 la 25 persoane.

Fundația Est-Europeană anunță concurs pentru selectarea unei companii care va oferi servicii de instruire în domeniul de Social Media

02 noiembrie 2023

Fundația Est-Europeană va organiza o serie de instruiri focusate pe crearea mesajelor eficiente, tehnici de povestire a istoriilor de succes și folosirea eficientă a fotografiilor în cadrul acestor materiale. Compania selectată în cadrul acestui concurs va organiza două sesiuni de instruire pentru 20 de persoane per fiecare training.

Selectarea unui grup de traineri / unei companii de training pentru oferirea serviciilor de instruire în cadrul Școlii de Vară YouthBank ediția 2023

24 iulie 2023

Fondul pentru Tineri este un program conceput pentru a încuraja participarea tinerilor din Republica Moldova în procesul decizional şi de mobilizare a resurselor în jurul unor probleme importante din comunităţile lor.

Interim Review of the implementation of East Europe Foundation’s Strategy 2021-2025

13 iulie 2023

The review shall provide EEF with a technical and professional assessment of results, achievements, key challenges, lessons learnt to date from the implementation of the EEF Strategic Plan 2021-2025 and any recommendations for future programming.

Termen extins: Fundația Est-Europeană anunță concurs pentru selectarea locației cu scopul desfășurării Școlii de Vară YouthBank ediția 2023

04 iulie 2023

Scopul acestui concurs este de a identifica, iar ulterior de a contracta o companie care va oferi servicii de cazare, alimentare și săli de instruiri, inclusiv foișoare pentru buna desfășurarea a Școlii de Vară, care va avea loc în perioada 14-17 august 2023.

Fundația Est-Europeană anunță concurs pentru selectarea locației cu scopul desfășurării Școlii de Vară YouthBank ediția 2023

27 iunie 2023

Scopul acestui concurs este de a identifica, iar ulterior de a contracta o companie care va oferi servicii de cazare, alimentare și săli de instruiri, inclusiv foișoare pentru buna desfășurarea a Școlii de Vară, care va avea loc în perioada 14-17 august 2023.  

Fundația Est-Europeană anunță concurs pentru angajarea unui expert/expertă în elaborarea și prezentarea raportului de monitorizare a unei politici publice în cadrul proiectului ”Societatea civilă contribuie la dezvoltarea economică incluzivă și durabilă în Republica Moldova”

16 iunie 2023

Fundația Est-Europeană anunță concurs pentru angajarea unui consultant pe comunicare, poziție cu program redus de muncă

20 martie 2023

Pentru buna desfășurare și mediatizare a procesului de implementare a proiectului, Fundația Est-Europeană intenționează să angajeze un consultant care va asigura vizibilitatea activităților proiectului și va comunica despre rezultatele lui.

Fundația Est-Europeană anunță concurs pentru selectarea unui consultant care va facilita crearea și funcționarea Consiliului Raional de Participare în raionul Cimișlia (CRP Cimișlia)

20 martie 2023

Pentru a asigura crearea și buna funcționare a Consiliului Raional de Participare în Cimișlia (CRP Cimișlia), Fundația Est-Europeană va angaja un consultant local care va facilita cooperarea dintre societatea civilă și autoritățile publice.

Termen limită extins: Fundația Est-Europeană anunță concurs pentru efectuarea auditului sub-granturilor acordate de către Fundație ONG-urilor din Republica Moldova

13 martie 2023

Fundația dorește să contracteze una sau mai multe companii de audit care să presteze servicii în scopul auditării sub-granturilor Fundației. Auditul va fi efectuat în conformitate cu ISA800/805. Compania/companiile de audit selectate vor fi contractate pentru perioada 2023-2025. Auditul va fi efectuat de un auditor extern, independent și calificat.

Fundația Est-Europeană prelungește termenul limită pentru concursul de selectare a unui consultant care va facilita crearea și funcționarea Consiliului Raional de Participare în raionul Cimișlia (CRP Cimișlia)

24 februarie 2023

Pentru a asigura crearea și buna funcționare a Consiliului Raional de Participare în Cimișlia (CRP Cimișlia), Fundația Est-Europeană va angaja un consultant local care va facilita cooperarea dintre societatea civilă și autoritățile publice.

Fundația Est-Europeană anunță concurs pentru efectuarea auditului sub-granturilor acordate de către Fundație ONG-urilor din Republica Moldova

21 februarie 2023

Fundația dorește să contracteze una sau mai multe  companii de audit care să presteze servicii în scopul auditării sub-granturilor Fundației. Auditul va fi efectuat în conformitate cu ISA800/805. Compania/companiile de audit selectate vor fi contractate pentru perioada 2023-2025. Auditul va fi efectuat de un auditor extern, independent și calificat.