Fundația Est-Europeană anunță concurs pentru selectarea unui grup de traineri / unei companii de training pentru oferirea serviciilor de instruire în cadrul Școala de Vară YouthBank

14 mai 2024

Pentru organizarea acestui eveniment FEE lansează un anunț de selectarea unei companii de training pentru organizarea activităților de consolidare a spiritului de echipă în vederea cooperării mai eficiente și atingerii obiectivelor comune.

Fundația Est-Europeană anunță concurs pentru selectarea companiei care va produce materiale promoționale pentru echipele locale ale Fondului pentru Tineri

14 mai 2024

Scopul acestui concurs este de a identifica, iar ulterior de a contracta o companie pentru realizarea și livrarea materialelor promoționale, conform sarcinii FEE. 

Fundația Est-Europeană anunță concursul de selectare a unei companii de „catering” pentru o recepție din 22 mai 2024

26 aprilie 2024

Scopul acestui concurs este de a identifica, iar ulterior de a contracta o companie care va oferi servicii de alimentare, tip „catering”, inclusiv deservire, în cadrul evenimentului din 22 mai 2024, în intervalul 17:00-21:00, care va avea loc la Digital Park, str. Mihai Viteazul 15A, mun. Chișinău.

Fundația Est-Europeană anunță concurs pentru selectarea companiei de catering pentru asigurarea prânzului în cadrul evenimentului final din 16 mai 2024

15 aprilie 2024

Scopul acestui concurs este de a identifica, iar ulterior de a contracta o companie care va oferi servicii de alimentare, tip catering, inclusiv deservire, în cadrul evenimentului final din 16 mai 2024 care va avea loc la Digital Park.

Fundația Est-Europeană anunță concurs pentru selectarea locației cu scopul desfășurării Școlii de Vară YouthBank  ediția 2024 

05 martie 2024

Scopul acestui concurs este de a identifica, iar ulterior de a contracta o companie care va oferi servicii de cazare, alimentare și săli de instruire, inclusiv foișoare pentru buna desfășurarea a Școlii de Vară, care se va desfășura în perioada 25-28 iunie 2024.   

East Europe announces a call for evaluation of the Project “Local Civil Society Contributes to Inclusive and Sustainable Economic Development in Moldova”

30 ianuarie 2024

Provide EEF with a technical and professional assessment of results, achievements, key challenges and lessons learnt from the implementation of the project. 

Fundația Est-Europeană anunță concurs pentru achiziționarea unui autoturism nou în regim trade-in

04 ianuarie 2024

Pentru implementarea politicilor prietenoase cu mediul, facilitarea implementării proiectelor sale, cât şi pentru crearea unui cadru logistic mai rentabil, Fundația Est-Europeană anunță un concurs de selectare a unei companii pentru achiziția unui automobil în regim trade-in. 

Fundația est-Europeană solicită oferte comerciale pentru achiziționare de combustibil

21 decembrie 2023

Termenul limită extins: Scopul acestei solicitări de oferte comerciale este de a identifica, iar ulterior de a contracta o companie pentru achiziționare de combustibil pentru necesități curente pe parcursul anului 2024. 

Fundația Est-Europeană solicită oferte comerciale pentru achiziționare de combustibil

08 decembrie 2023

Scopul acestei solicitări de oferte comerciale este de a identifica, iar ulterior de a contracta o companie pentru achiziționare de combustibil pentru necesități curente pe parcursul anului 2024.

Fundația Est-Europeană anunță concurs pentru selectarea companiei specializate în comercializarea rechizitelor de birou

08 decembrie 2023

Scopul acestui concurs este de a identifica, iar ulterior de a contracta (pentru anul 2024) o companie specializată în comercializarea rechizitelor de birou care va fi partenerul Fundaţiei Est-Europene pe parcursul anului 2024 în aprovizionarea acesteia cu produsele necesare la cerere. 

Fundația Est-Europeană solicită oferte comerciale pentru servicii de traducere

08 decembrie 2023

Conform planului de activitate al Fundației, pentru anul 2023, sunt planificate o serie evenimente care necesită servicii de traducere simultană/consecutivă și/sau în scris din / în limbile română, engleză și rusă.

Fundația Est-Europeană solicită oferte comerciale pentru servicii de transport de persoane

08 decembrie 2023

Conform planului de activitate al Fundației, pentru anul 2024, sunt planificate o serie de evenimente care necesită transportarea angajaților/un grup de persoane pe teritoriul Republicii Moldova. Numărul persoanelor transportate poate varia de la 1 la 25 persoane.

Fundația Est-Europeană anunță concurs pentru selectarea unei companii care va oferi servicii de instruire în domeniul de Social Media

02 noiembrie 2023

Fundația Est-Europeană va organiza o serie de instruiri focusate pe crearea mesajelor eficiente, tehnici de povestire a istoriilor de succes și folosirea eficientă a fotografiilor în cadrul acestor materiale. Compania selectată în cadrul acestui concurs va organiza două sesiuni de instruire pentru 20 de persoane per fiecare training.

Selectarea unui grup de traineri / unei companii de training pentru oferirea serviciilor de instruire în cadrul Școlii de Vară YouthBank ediția 2023

24 iulie 2023

Fondul pentru Tineri este un program conceput pentru a încuraja participarea tinerilor din Republica Moldova în procesul decizional şi de mobilizare a resurselor în jurul unor probleme importante din comunităţile lor.

Interim Review of the implementation of East Europe Foundation’s Strategy 2021-2025

13 iulie 2023

The review shall provide EEF with a technical and professional assessment of results, achievements, key challenges, lessons learnt to date from the implementation of the EEF Strategic Plan 2021-2025 and any recommendations for future programming.

Termen extins: Fundația Est-Europeană anunță concurs pentru selectarea locației cu scopul desfășurării Școlii de Vară YouthBank ediția 2023

04 iulie 2023

Scopul acestui concurs este de a identifica, iar ulterior de a contracta o companie care va oferi servicii de cazare, alimentare și săli de instruiri, inclusiv foișoare pentru buna desfășurarea a Școlii de Vară, care va avea loc în perioada 14-17 august 2023.

Fundația Est-Europeană anunță concurs pentru selectarea locației cu scopul desfășurării Școlii de Vară YouthBank ediția 2023

27 iunie 2023

Scopul acestui concurs este de a identifica, iar ulterior de a contracta o companie care va oferi servicii de cazare, alimentare și săli de instruiri, inclusiv foișoare pentru buna desfășurarea a Școlii de Vară, care va avea loc în perioada 14-17 august 2023.  

Fundația Est-Europeană anunță concurs pentru angajarea unui expert/expertă în elaborarea și prezentarea raportului de monitorizare a unei politici publice în cadrul proiectului ”Societatea civilă contribuie la dezvoltarea economică incluzivă și durabilă în Republica Moldova”

16 iunie 2023

Fundația Est-Europeană anunță concurs pentru angajarea unui consultant pe comunicare, poziție cu program redus de muncă

20 martie 2023

Pentru buna desfășurare și mediatizare a procesului de implementare a proiectului, Fundația Est-Europeană intenționează să angajeze un consultant care va asigura vizibilitatea activităților proiectului și va comunica despre rezultatele lui.

Fundația Est-Europeană anunță concurs pentru selectarea unui consultant care va facilita crearea și funcționarea Consiliului Raional de Participare în raionul Cimișlia (CRP Cimișlia)

20 martie 2023

Pentru a asigura crearea și buna funcționare a Consiliului Raional de Participare în Cimișlia (CRP Cimișlia), Fundația Est-Europeană va angaja un consultant local care va facilita cooperarea dintre societatea civilă și autoritățile publice.