East Europe announces a call for evaluation of the Project “Local Civil Society Contributes to Inclusive and Sustainable Economic Development in Moldova”

30 ianuarie 2024

Provide EEF with a technical and professional assessment of results, achievements, key challenges and lessons learnt from the implementation of the project. 

Fundația Est-Europeană anunță concurs pentru achiziționarea unui autoturism nou în regim trade-in

04 ianuarie 2024

Pentru implementarea politicilor prietenoase cu mediul, facilitarea implementării proiectelor sale, cât şi pentru crearea unui cadru logistic mai rentabil, Fundația Est-Europeană anunță un concurs de selectare a unei companii pentru achiziția unui automobil în regim trade-in. 

Fundația est-Europeană solicită oferte comerciale pentru achiziționare de combustibil

21 decembrie 2023

Termenul limită extins: Scopul acestei solicitări de oferte comerciale este de a identifica, iar ulterior de a contracta o companie pentru achiziționare de combustibil pentru necesități curente pe parcursul anului 2024. 

Fundația Est-Europeană solicită oferte comerciale pentru achiziționare de combustibil

08 decembrie 2023

Scopul acestei solicitări de oferte comerciale este de a identifica, iar ulterior de a contracta o companie pentru achiziționare de combustibil pentru necesități curente pe parcursul anului 2024.

Fundația Est-Europeană anunță concurs pentru selectarea companiei specializate în comercializarea rechizitelor de birou

08 decembrie 2023

Scopul acestui concurs este de a identifica, iar ulterior de a contracta (pentru anul 2024) o companie specializată în comercializarea rechizitelor de birou care va fi partenerul Fundaţiei Est-Europene pe parcursul anului 2024 în aprovizionarea acesteia cu produsele necesare la cerere. 

Fundația Est-Europeană solicită oferte comerciale pentru servicii de traducere

08 decembrie 2023

Conform planului de activitate al Fundației, pentru anul 2023, sunt planificate o serie evenimente care necesită servicii de traducere simultană/consecutivă și/sau în scris din / în limbile română, engleză și rusă.

Fundația Est-Europeană solicită oferte comerciale pentru servicii de transport de persoane

08 decembrie 2023

Conform planului de activitate al Fundației, pentru anul 2024, sunt planificate o serie de evenimente care necesită transportarea angajaților/un grup de persoane pe teritoriul Republicii Moldova. Numărul persoanelor transportate poate varia de la 1 la 25 persoane.

Fundația Est-Europeană anunță concurs pentru selectarea unei companii care va oferi servicii de instruire în domeniul de Social Media

02 noiembrie 2023

Fundația Est-Europeană va organiza o serie de instruiri focusate pe crearea mesajelor eficiente, tehnici de povestire a istoriilor de succes și folosirea eficientă a fotografiilor în cadrul acestor materiale. Compania selectată în cadrul acestui concurs va organiza două sesiuni de instruire pentru 20 de persoane per fiecare training.

Selectarea unui grup de traineri / unei companii de training pentru oferirea serviciilor de instruire în cadrul Școlii de Vară YouthBank ediția 2023

24 iulie 2023

Fondul pentru Tineri este un program conceput pentru a încuraja participarea tinerilor din Republica Moldova în procesul decizional şi de mobilizare a resurselor în jurul unor probleme importante din comunităţile lor.

Interim Review of the implementation of East Europe Foundation’s Strategy 2021-2025

13 iulie 2023

The review shall provide EEF with a technical and professional assessment of results, achievements, key challenges, lessons learnt to date from the implementation of the EEF Strategic Plan 2021-2025 and any recommendations for future programming.

Termen extins: Fundația Est-Europeană anunță concurs pentru selectarea locației cu scopul desfășurării Școlii de Vară YouthBank ediția 2023

04 iulie 2023

Scopul acestui concurs este de a identifica, iar ulterior de a contracta o companie care va oferi servicii de cazare, alimentare și săli de instruiri, inclusiv foișoare pentru buna desfășurarea a Școlii de Vară, care va avea loc în perioada 14-17 august 2023.

Fundația Est-Europeană anunță concurs pentru selectarea locației cu scopul desfășurării Școlii de Vară YouthBank ediția 2023

27 iunie 2023

Scopul acestui concurs este de a identifica, iar ulterior de a contracta o companie care va oferi servicii de cazare, alimentare și săli de instruiri, inclusiv foișoare pentru buna desfășurarea a Școlii de Vară, care va avea loc în perioada 14-17 august 2023.  

Fundația Est-Europeană anunță concurs pentru angajarea unui expert/expertă în elaborarea și prezentarea raportului de monitorizare a unei politici publice în cadrul proiectului ”Societatea civilă contribuie la dezvoltarea economică incluzivă și durabilă în Republica Moldova”

16 iunie 2023

Fundația Est-Europeană anunță concurs pentru angajarea unui consultant pe comunicare, poziție cu program redus de muncă

20 martie 2023

Pentru buna desfășurare și mediatizare a procesului de implementare a proiectului, Fundația Est-Europeană intenționează să angajeze un consultant care va asigura vizibilitatea activităților proiectului și va comunica despre rezultatele lui.

Fundația Est-Europeană anunță concurs pentru selectarea unui consultant care va facilita crearea și funcționarea Consiliului Raional de Participare în raionul Cimișlia (CRP Cimișlia)

20 martie 2023

Pentru a asigura crearea și buna funcționare a Consiliului Raional de Participare în Cimișlia (CRP Cimișlia), Fundația Est-Europeană va angaja un consultant local care va facilita cooperarea dintre societatea civilă și autoritățile publice.

Termen limită extins: Fundația Est-Europeană anunță concurs pentru efectuarea auditului sub-granturilor acordate de către Fundație ONG-urilor din Republica Moldova

13 martie 2023

Fundația dorește să contracteze una sau mai multe companii de audit care să presteze servicii în scopul auditării sub-granturilor Fundației. Auditul va fi efectuat în conformitate cu ISA800/805. Compania/companiile de audit selectate vor fi contractate pentru perioada 2023-2025. Auditul va fi efectuat de un auditor extern, independent și calificat.

Fundația Est-Europeană prelungește termenul limită pentru concursul de selectare a unui consultant care va facilita crearea și funcționarea Consiliului Raional de Participare în raionul Cimișlia (CRP Cimișlia)

24 februarie 2023

Pentru a asigura crearea și buna funcționare a Consiliului Raional de Participare în Cimișlia (CRP Cimișlia), Fundația Est-Europeană va angaja un consultant local care va facilita cooperarea dintre societatea civilă și autoritățile publice.

Fundația Est-Europeană anunță concurs pentru efectuarea auditului sub-granturilor acordate de către Fundație ONG-urilor din Republica Moldova

21 februarie 2023

Fundația dorește să contracteze una sau mai multe  companii de audit care să presteze servicii în scopul auditării sub-granturilor Fundației. Auditul va fi efectuat în conformitate cu ISA800/805. Compania/companiile de audit selectate vor fi contractate pentru perioada 2023-2025. Auditul va fi efectuat de un auditor extern, independent și calificat.

East Europe Foundation is announcing a call for the Independent Evaluation of the Project “Better opportunities for Young Women and Men Not in Education, Employment and Training in Moldova (NEET Inclusion Initiative)”, funded by the European Union and co-funded by Sweden

20 februarie 2023

East Europe Foundation is announcing a call for the Independent Evaluation of the Project “Better opportunities for Young Women and Men Not in Education, Employment and Training in Moldova (NEET Inclusion Initiative)”, funded by the European Union and co-funded by Sweden. The independent review shall provide EEF with a technical and professional assessment of results, achievements, key challenges and lessons learnt from the implementation of the project.

Fundația Est-Europeană solicită oferte pentru selectarea unui consultant care va facilita crearea și funcționarea Consiliului Raional de Participare în raionul Cimișlia (CRP Cimișlia)

09 februarie 2023

Pentru a asigura crearea și buna funcționare a Consiliului Raional de Participare în Cimișlia (CRP Cimișlia), Fundația Est-Europeană va angaja un consultant local care va facilita cooperarea dintre societatea civilă și autoritățile publice.