Concursuri și achiziții

Fundația Est-Europeană anunță concurs pentru selectarea unui grup de traineri / unei companii de training pentru oferirea serviciilor de instruire în cadrul Școala de Vară YouthBank

14 mai 2024

Pentru organizarea acestui eveniment FEE lansează un anunț de selectarea unei companii de training pentru organizarea activităților de consolidare a spiritului de echipă în vederea cooperării mai eficiente și atingerii obiectivelor comune.

Fundația Est-Europeană anunță concurs pentru selectarea companiei care va produce materiale promoționale pentru echipele locale ale Fondului pentru Tineri

14 mai 2024

Scopul acestui concurs este de a identifica, iar ulterior de a contracta o companie pentru realizarea și livrarea materialelor promoționale, conform sarcinii FEE. 

Fundația Est-Europeană anunță concursul de selectare a unei companii de „catering” pentru o recepție din 22 mai 2024

26 aprilie 2024

Scopul acestui concurs este de a identifica, iar ulterior de a contracta o companie care va oferi servicii de alimentare, tip „catering”, inclusiv deservire, în cadrul evenimentului din 22 mai 2024, în intervalul 17:00-21:00, care va avea loc la Digital Park, str. Mihai Viteazul 15A, mun. Chișinău.

DESPRE NOI

Fundația Est-Europeană (FEE) a fost înregistrată la 3 noiembrie 2009 la Ministerul Justiției al Republicii Moldova și este succesoarea Fundaţiei Eurasia (FE) în Moldova. Noua organizație continuă activitatea Fundaţiei Eurasia, care din anul 1994 a contribuit la promovarea democraţiei, drepturilor omului, economiei de piață şi a sprijinit dezvoltarea societății civile, mass-media și transparența activității administrației publice din țară.

Misiunea Fundației Est-Europene este abilitarea cetățenilor Republicii Moldova cu capacități și mijloace pentru asigurarea dezvoltării durabile, prin programe de educație și asistenta tehnică care promovează democrația, buna guvernare și prosperitatea economică.

Află mai multe ...
style switcher