Concursuri și achiziții

Fundația Est-Europeană anunță concurs pentru selectarea companiei de catering pentru asigurarea prânzului în cadrul evenimentului final din 16 mai 2024

15 aprilie 2024

Scopul acestui concurs este de a identifica, iar ulterior de a contracta o companie care va oferi servicii de alimentare, tip catering, inclusiv deservire, în cadrul evenimentului final din 16 mai 2024 care va avea loc la Digital Park.

Fundația Est-Europeană anunță concurs pentru selectarea locației cu scopul desfășurării Școlii de Vară YouthBank  ediția 2024 

05 martie 2024

Scopul acestui concurs este de a identifica, iar ulterior de a contracta o companie care va oferi servicii de cazare, alimentare și săli de instruire, inclusiv foișoare pentru buna desfășurarea a Școlii de Vară, care se va desfășura în perioada 25-28 iunie 2024.   

East Europe announces a call for evaluation of the Project “Local Civil Society Contributes to Inclusive and Sustainable Economic Development in Moldova”

30 ianuarie 2024

Provide EEF with a technical and professional assessment of results, achievements, key challenges and lessons learnt from the implementation of the project. 

DESPRE NOI

Fundația Est-Europeană (FEE) a fost înregistrată la 3 noiembrie 2009 la Ministerul Justiției al Republicii Moldova și este succesoarea Fundaţiei Eurasia (FE) în Moldova. Noua organizație continuă activitatea Fundaţiei Eurasia, care din anul 1994 a contribuit la promovarea democraţiei, drepturilor omului, economiei de piață şi a sprijinit dezvoltarea societății civile, mass-media și transparența activității administrației publice din țară.

Misiunea Fundației Est-Europene este abilitarea cetățenilor Republicii Moldova cu capacități și mijloace pentru asigurarea dezvoltării durabile, prin programe de educație și asistenta tehnică care promovează democrația, buna guvernare și prosperitatea economică.

Află mai multe ...
style switcher