Concursuri și achiziții

Fundația Est-Europeană solicită oferte comerciale pentru achiziționare de combustibil

08 decembrie 2023

Scopul acestei solicitări de oferte comerciale este de a identifica, iar ulterior de a contracta o companie pentru achiziționare de combustibil pentru necesități curente pe parcursul anului 2024.

Fundația Est-Europeană anunță concurs pentru selectarea companiei specializate în comercializarea rechizitelor de birou

08 decembrie 2023

Scopul acestui concurs este de a identifica, iar ulterior de a contracta (pentru anul 2024) o companie specializată în comercializarea rechizitelor de birou care va fi partenerul Fundaţiei Est-Europene pe parcursul anului 2024 în aprovizionarea acesteia cu produsele necesare la cerere. 

Fundația Est-Europeană solicită oferte comerciale pentru servicii de traducere

08 decembrie 2023

Conform planului de activitate al Fundației, pentru anul 2023, sunt planificate o serie evenimente care necesită servicii de traducere simultană/consecutivă și/sau în scris din / în limbile română, engleză și rusă.

DESPRE NOI

Fundația Est-Europeană (FEE) a fost înregistrată la 3 noiembrie 2009 la Ministerul Justiției al Republicii Moldova și este succesoarea Fundaţiei Eurasia (FE) în Moldova. Noua organizație continuă activitatea Fundaţiei Eurasia, care din anul 1994 a contribuit la promovarea democraţiei, drepturilor omului, economiei de piață şi a sprijinit dezvoltarea societății civile, mass-media și transparența activității administrației publice din țară.

Misiunea Fundației Est-Europene este abilitarea cetățenilor Republicii Moldova cu capacități și mijloace pentru asigurarea dezvoltării durabile, prin programe de educație și asistenta tehnică care promovează democrația, buna guvernare și prosperitatea economică.

Află mai multe ...
style switcher