Carolina Blajin

Coordonator Comunicare/Programe

Carolina și-a început activitatea sa la Fundaţia Eurasia în anul 2008 ca Asociat pentru Comunicare, iar după localizarea Fundaţiei, este Coordonator Programe/Comunicare la Fundaţia Est-Europeană.

La moment, Carolina este responsabilă de programe, precum Dezvoltarea Mass-mediei, Incluziunea Copiilor cu Dezabilități  şi de activităţile de comunicare ale fundaţiei. Anterior, Carolina a fost expert în domeniul organizării evenimentelor în cadrul Proiectului finanţat de Comisia Europeană “Suport Organizaţiei de Promovarea a Exporturilor şi Atragere a Investiţiilor din Moldova”.

Are experienţă în domeniul relaţiilor cu publicul, acumulată în timpul activităţii sale la Centrul Regional de Mediu Moldova şi Centrul Regional de Mediu pentru Europa Centrală şi de Est. A lucrat pentru diverse proiecte finanţate de către de Comisia Europeană, Guvernul Olandei, etc.

Carolina este licenţiată în Jurnalism şi Ştiinţe ale Comunicării , Universitatea de Stat din Moldova şi este Master în Management, Academia de Administrare Publică pe lângă Preşedintele Republicii Moldova.

Distribuie