Regina Yan

Membră a Consiliului de Directori

Regina Yan a fost Director General de Operațiuni la Institutul de Cercetare a Rezultatelor Centrate pe Pacient (PCORI), o organizație care finanțează programe de cercetări în domeniul sănătății cu sediul la Washington, DC. PCORI a fost înființată de Congresul SUA și oferă informații necesare pacienților și celor care îi îngrijesc pentru a lua decizii mai bine informate în domeniul sănătății. În calitate de Director General de Operațiuni, Regina Yan a condus operațiunile și activitățile strategice ale organizației. Ea a supravegheat toate aspectele operațiunilor financiare și administrative ale PCORI, inclusiv resursele umane, monitorizarea contractelor, conformitatea, facilitățile, bugetarea și tehnologia informației. PCORI investește aproximativ 500 de milioane de dolari anual pentru a finanța cercetările în domeniul sănătății centrate pe pacient.

Doamna Yan are un istoric lung și de succes în consilierea fundațiilor mari și organizațiilor non-profit în domeniul dezvoltării structurilor și a capacității de care au nevoie pentru a funcționa mai eficient. Ea s-a alăturat echipei PCORI după ce a ocupat funcția de director de operațiuni la Institutul Peterson pentru Economie Internațională. Regina Yan a fost, de asemenea, vicepreședinte executiv al Fundației Eurasia (SUA) și timp de mai bine de un deceniu, a condus operațiunile generale ale fundației în zeci de țări. Ea a administrat proiecte speciale, cum ar fi fondul de viabilitate media, programul de împrumut pentru întreprinderile mici și a dezvoltat programul de educație și cercetare economică în cadrul Școlii de Economie din Kyiv (KSE). Regina Yan a fost timp de un deceniu președintele consiliului de administrație al KSE, programul economic internațional proeminent pentru absolvenți din Ucraina, oferind leadership în guvernanța strategică și susținându-i eforturile de colectare de fonduri.

Cel mai important, doamna Yan a condus efortul Fundației Eurasia de a-și transforma birourile de țară în fundații locale autohtone printr-un proces multianual de construire a infrastructurii, transfer de cunoștințe și dezvoltare a guvernanței. Regina Yan a fost membru fondator al consiliilor de administrație ale Fundațiilor Est-Europene din Ucraina și Moldova. Doamna Yan a deținut diverse funcții executive la IREX, o organizație internațională de cercetare și educație, unde a asigurat supravegherea managementului operațiunilor de teren ale IREX în 22 de țări și a lansat programele sale în Asia. Înainte de aceasta, ea a gestionat programe internaționale la Academia Națională de Științe din SUA și la Academia Națională de Medicină (fostul Institut de Medicină).

Ea a obținut diploma de licență de la Universitatea Whitworth din Spokane, Washington, și diploma de master de la Universitatea din Hawaii. Regina Yan a primit premiul C-Suite acordat de către Washington Business Journal pentru leadership în succesul organizațional. Este, de asemenea, un strateg certificat al capitalului uman.

Distribuie