(VIDEO) Tinerii și tinerele NEET: Asociația „Dezvoltare prin implicare” & Asociația „Eco-Răzeni”

Aceste două video consemnează activitățile și mărturiile beneficiarilor și coordonatorilor proiectului „Tinerii antreprenori – noua forță economică din raionul Cimișlia și UTA Găgăuzia”, realizat de Asociația „Dezvoltare prin implicare” din Cimișlia, și activitățile și mărturiile beneficiarilor și coordonatorilor proiectului „Fondul de Antreprenoriat pentru Tineri Ialoveni”, realizate de Asociația „Eco-Răzeni” din Ialoveni.

Proiectele sunt realizate în cadrul proiectului „Oportunități mai bune pentru tinerii şi tinerele care nu beneficiază de educație, formare şi locuri de muncă (Inițiativa de Incluziune a Tinerilor şi Tinerelor NEET)”.

Aceste video au fost produse cu suportul financiar al Uniunii Europene și al Suediei. Conținutul acestuia reprezintă responsabilitatea exclusivă a Proiectului „Oportunități mai bune pentru tinerii şi tinerele care nu beneficiază de educație, formare şi locuri de muncă (Inițiativa de Incluziune a Tinerilor şi Tinerelor NEET)”, finanțat de Uniunea Europeană și Suedia. Proiectul este implementat de către Fundația Est-Europeană în parteneriat cu Consiliul Național al Tineretului din Moldova, Centrul Parteneriat pentru Dezvoltare și Agenția pentru Dezvoltare Regională din Transnistria. Conținutul videourilor aparține autorilor și nu reflectă în mod neapărat viziunea Uniunii Europene și/sau a Suediei.

Distribuie