(VIDEO) Tinerii și tinerele NEET: Centrul de Instruire și Dezvoltare Personală ANIMA, Bălți & Asociația „Pharos”, Ciadîr-Lunga

Acest video consemnează activitățile și mărturiile beneficiarilor și coordonatorilor proiectului „Serviciu „COLIBRI” pentru tinere mămici NEET”, realizat de Centrul de Instruire și Dezvoltare Personală ANIMA din Bălți.

De asemenea, aici se regăsesc activitățile și mărturiile beneficiarilor și coordonatorilor proiectului „Integrarea tinerilor NEET prin îmbunătățirea calității serviciilor oferite tinerilor din raioanele Ceadîr-Lunga și Taraclia”, realizat de Asociația „Pharos” din Ciadîr-Lunga.

Proiectele sunt realizate în cadrul proiectului „Oportunități mai bune pentru tinerii şi tinerele care nu beneficiază de educație, formare şi locuri de muncă (Inițiativa de Incluziune a Tinerilor şi Tinerelor NEET)”.

Aceste videori au fost produse cu suportul financiar al Uniunii Europene și al Suediei. Conținutul acestora reprezintă responsabilitatea exclusivă a Proiectului „Oportunități mai bune pentru tinerii şi tinerele care nu beneficiază de educație, formare şi locuri de muncă (Inițiativa de Incluziune a Tinerilor şi Tinerelor NEET)”, finanțat de Uniunea Europeană și Suedia. Proiectul este implementat de către Fundația Est-Europeană în parteneriat cu Consiliul Național al Tineretului din Moldova, Centrul Parteneriat pentru Dezvoltare și Agenția pentru Dezvoltare Regională din Transnistria. Conținutul videourilor aparține autorilor și nu reflectă în mod neapărat viziunea Uniunii Europene și/sau a Suediei.

Distribuie