FHI 360

În anul 2014 FHI 360  a oferit FEE-M un grant pentru implementarea Proiectului ”Consolidarea Suportului Societății Civile din Moldova pentru Integrare Europeană”.

Proiectul "Consolidarea Suportului Societății Civile din Moldova pentru Integrare Europeană" urmărește să fortifice sprijinul civic  pentru procesul de integrare europeană a Republicii Moldova. Acțiunea este un efort comun al partenerilor de proiect care combină capacități și experiențe în domeniul promovării integrării europene ale tuturor  părților participante. Acțiunea va spori gradul de conștientizare a și acceptare parcursului European în rândul populației vizate. Explorând partneriatele existente la nivel național și local, acțiunea va crea o platformă națională largă, permițând demonstrarea beneficiilor Acordului de Asociere UE și al  Zonei de Liber Schimb Aprofundat şi Cuprinzător (ZLSAC)  și de a mobiliza sprijinul pentru parcursul European al ţării. Inițiativa va spori, de asemenea, nivelul de responsabilitate a Guvernului privind Agenda de Integrare Europeană prin monitorizarea progresului Republicii Moldova în aplicarea  Acordului de Asociere cu Uniunea Europeană.

Sumă totală a proiectului este de 7.767.733,00 MDL. Proiectul este susținut de FHI 360 din resursele financiare acordate de către Agenția SUA pentru Dezvoltare Internațională (USAID). 

Distribuie